Magyarország hivatalos Zimbra szolgáltatója

Tudjon meg többet

Bővebben
 • Np Mailbox 1668138 000000

  Fiók alapú elszámolás

  A havi elszámolás a fiókok száma és az előfizetett csomagok alapján történik. Minden hó végén egy összesítés készül amiben az eltelt napok alatt felhasznált fiókokat és azok paramétereit összesítve elkészül egy számla. A számlázás


 • Np Interface 2415600 000000

  Zimbra Web Client - Intuitív webes felület

  Pénzt és időt takaríthat meg azzal, ha a Zimbra webes felületét használja. A reszponzív AJAX felülettel ellátott, webböngészőben is teljes értékű alkalmazásként működő felületen minden levelezéssel kapcsolatos funkció úgy használható, mint egy PC-re telepített alkalmazás esetén. Ossza meg leveleit, naptárait, névjegyeit másokkal, szervezze meg tárgyalásait átláthatóbban.


 • Np Calendar 3344626 000000

  Zimbra Naptár

  Készíthet naptárakat különböző célokra (pl szabadság, projektek, események) , melyeket megoszthat másokkal is. Szervezhet találkozókat úgy, hogy éppen mindenki ráérjen abban az időpontban. Tárgyalótermek, vagy közös használatú eszközök (pl autó, projektor, stb) foglaltságát is nyomon tudja követni akár a mobil eszköze segítségével is.

 • Np Business Card 1962159 000000

  Zimbra Névjegyek

  Különböző névjegyzékeket hozhat létre és rendelheti hozzá csoportokhoz, vagy felhasználókhoz. A Globális címlista segítségével soha nem kell felvennie szervezete vagy cége felhasználóit, mivel azok automatikusan bekerülnek minden felhasználó névjegyei közé

 • Np Link 1611116 000000

  Zimbra Connector for Outlook

  Kapcsolódjon a Zimbrához közvetlenül Outlook alkalmazáson keresztül. A Zimbra Connector for Outlook alkalmazás révén a Zimbra legtöbb funkciója elérhetővé válik közvetlenül az Outlook alkalmazáson keresztül is. Pl. Megoszthatja naptárait, be tudja állítani aláírásait, vagy éppen házon kívül vagyok üzenetet állíthat be, anélkül, hogy a webes felületet használná.

 • Np Mobile Syncing 2366532 000000

  Zimbra mobilesync és mobil házirend

  Tudja biztonságba cége adatait mobil eszközein is! Az ActiveSync alapú segítségével egyetlen hozzáférés beállításával kezelheti naptárait, névjegyeit, emaileit, stb. A Mobil házirend szolgáltatás segítségével testre szabhatja a vállalati mobilflotta összes készülékének összes beállítását, garantálva ezzel a rajtuk található információk biztonságát.

 • Np Authentication 1876527 000000

  Két- lépcsős hitelesítés támogatása

  A Zimbra támogatja a két lépcsős hitelesítés szolgáltatást, így ön csökkentheti annak esélyét, hogy illetéktelenek hozzáférjenek fiókjához. A szolgáltatás szabványos TOTP protokollt támogatja, így mobiltelefonja lehet a második lépcső.

 • Np Mac 2076879 000000

  Zimbra EWS (Exchange Web Services)

  MacOS felhasználók számára is lehetőség van egyetlen hozzáférés beállításával elérni az összes naptárat, névjegyet, emailt, stb. Az EWS támogatott az Outlook for Mac illetve a Mac Mail alkalmazásokban is.

 • Np Administration 1945487 000000

  Saját adminisztráció

  Kezelheti saját maga is fiókjait a Zimbra Admin felületen keresztül. Hozzon létre, töröljön vagy módosítson fiókokat kedve szerint.

 • Np Cloud Document 1220490 000000

  Zimbra Docs

  Lehetősége van a webböngészőben saját dokumentumokat és táblázatokat kezelni, akár az emailben kapott dokumentumok is kezelhetőek

 • Np Connections 542316 000000

  Külső alkalmazásokkal való együttműködés

  MacOS felhasználók számára is lehetőség van egyetlen hozzáférés beállításával elérni az összes naptárat, névjegyet, emailt, stb. Az EWS támogatott az Outlook for Mac illetve a Mac Mail alkalmazásokban is.

 • Np Chat 857969 000000

  Zimbra Connect és chat

  Kezelheti saját maga is fiókjait a Zimbra Admin felületen keresztül. Hozzon létre, töröljön vagy módosítson fiókokat kedve szerint.

Megrendelés

További kérdései vannak? Gyakran Ismételt Kérdések